...
Vlastivedné múzeum v Galante

Boszorkányok a múzeumban

Amikor: 26. 10. 2019 18:00 - 22:00

boszorkányok

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy múzeum, amelybe rövid időre beköltöztek a boszorkányok, hogy elmeséljék a látogatóknak történetüket.

Esemény típusa: egyéb (gyermekeknek szóló esemény, időseknek szóló esemény)
Akadálymentesített belépés az eseményre Az eseményre háziállattal is be lehet lépni Az esemény gyermekek számára is alkalmas

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy múzeum, ahova rövid időre beköltöztek a boszorkányok, hogy elmeséljék a látogatóknak történetüket. A lámpások sápadt fényénél kicsi, nagy egyaránt választ kap kérdéseire a boszorkányokkal kapcsolatban. Hogyan alakult ki a boszorkányokba vetett hit és mi vezetett az ellenük folytatott hadjárathoz? Milyen vádak hangzottak el leggyakrabban a perek alatt? Országunkban ki vetett véget a boszorkányüldözésnek? Ilyen és sok más kérdésre derítünk fényt a múzeumi látogatás ideje alatt. Az ideérkezők jósnővel, kis és nagy boszorkányokkal, kuruzslóval találkozhatnak, valamint borzonghatnak a börtön láttán. Az ajtó mindenki számára nyitva áll - gyerekeket, családokat, fiatalokat, idős korosztályt egyaránt szeretettel várunk. Unatkozni garantáltan senki sem fog. A rendezvény Galánta város támogatásával valósul meg. A belépés ingyenes.

További információ

Helyszín címe

Galanta, 92401

Tartam

Időtartam: 240 perc

Szervező

Nincs megadva
Hozzáadás dátuma: 2. 10. 2019 15:16
Legutóbbi frissítés dátuma: 2. 10. 2019 16:02
Szerző: Správca Webu