Menu
...
Vlastivedné múzeum v Galante

Programok alap- és középiskolásoknak

RETRÓ 1

RETRÓ

Dátum: 24. 4. 2024

Interaktív múzeumpedagógiai program reklámfilmvetítéssel a Galántai járásról 1974-ből, retrókiállítás megtekintése, és eg rövid kvíz.

Tavaszi szünet a múzeumban

Tavaszi szünet a múzeumban

Dátum: 27. 2. 2024

Hamarosan itt a pihenésre szánt tavaszi szünet – tartalmas kikapcsolódást kínálunk a gyerekeknek a múzeumban! Három foglalkozáson naponta más-más képzőművészeti technikát próbálhatnak ki.

Nyári programok

Nyári programok

Dátum: 30. 5. 2023

A Galántai Honismereti Múzeum múzeumpedagógiai programjait ajánljuk szeretettel figyelmükbe a közelgő év végi, nyári időszakra.

Karácsonyi mézeskalács-díszítés 1

Karácsonyi mézeskalács-díszítés

Dátum: 26. 10. 2022

MINDEN IDŐPONT BETELT!
Két év után végre visszatérhet a Galántai Honismereti Múzeum falai közé egyik népszerű programunk, a mézeskalács-díszítés. Amellett, hogy a karácsonyi finomságokra szebbnél szebb mintákat varázsolunk, a mézeskalács-sütés történetét is megismerhetik a gyerekek.

Új programok szeptemberben 1

Új programok szeptemberben

Dátum: 2. 9. 2022

A Galántai Honismereti Múzeumban izgalmas múzeumpedagógiai programokat készítettünk szeptemberre, amelyek az A sokoldalú fa c. időszakos kiállításunkhoz kapcsolódnak.

nyári tábor, múzeum, VMGa

Nyári táborok

Dátum: 10. 6. 2022

Szórakozással teli programokkal készülünk a nyárra! Az iskolákban, falvakban működő nyári táborok részére játékos múzeumpedagógiai programokat kínálunk.

Baroque selfie 1

Baroque selfie

Dátum: 17. 9. 2021

Tudta, hogy a világon naponta kb. 90 millió selfie készül? A Baroque selfie című múzeum-pedagógiai program a barokk portrék megismerésén keresztül a fotográfia eszközeivel teret ad a kortárs vizuális kultúrára és a médiára való reflexióra.

Újra együtt! 1

Újra együtt!

Dátum: 17. 9. 2021

A hosszú ideig tartó távoktatás után újra együtt lenni mindenki számára öröm! De a csoportban való szerepek, helyek újra alakításához és megtalálásához idő, erőfeszítés és akarat szükséges. Az Újra együtt! Című múzeum-pedagógiai program segítő kezet nyújt a pedagógusoknak a probléma feldolgozásához.

A galántai régió az őskorban  1

A galántai régió az őskorban

Dátum: 8. 3. 2021

Figyelmébe ajánljuk a galántai régió őskori történetéről készült mini előadássorozatot, melyet a múzeum dolgozói a régészeti leletek alapján állítottak össze. Az előadások 2-hetente csütörtökön lesznek megtekinthetők a múzeum YouTube csatornáján:https://youtu.be/mx5N68o4liE